SVEIKINAME

Mieli kolegos,

Nors žiema dar nerodo savo „nagučių“, už lango pliusas, o pamiškėse jau skleidžiasi žibutės – kalendorius vis tik primena, kad metai eina į pabaigą.
 Labai tikiu, kad daugeliui iš mūsų jie buvo laimingi, linksmi, išsipildė svajonės, o lūkesčiai patenkinti.  Kažkas sutiko jam skirtą žmogų, kažkieno vaikai baigė mokslus, susirado svajonių darbus, kažkam gimė pirmasis anūkas, kažkas išvyko į gyvenimo kelionę, perskaitė geriausią knygą ar pamatė įdomiausią filmą. Visi mes pasiekėme gerų rezultatų darbe, taip prisidėdami prie bibliotekų gero įvaizdžio kūrimo, bibliotekų populiarinimo, bendruomenių būrimo, naujų paslaugų diegimo. Na, gal ne visiems taip pasisekė, bet toks jau gyvenimas.
Naujus metus pasitinkame su gera žinia: Kultūrai skirta daugiau pinigų! Tikėkimės, taip ir bus – gausime „per pelės uodegą“ didesnius atlyginimus, įsigysime daugiau knygų, lankytojams suteiksime daugiau paslaugų, kažkas atnaujins patalpas.Todėl ateinančiais metais pirmiausia linkiu sveikatos, dvasios ramybės – to, kas mums leidžia būti išmintingais, kantriais, kūrybingais. Visus darbus nudirbsime, problemas išspręsime, kelius nueisime, tikslus pasieksime. Stenkimės suprasti vieni kitus, dalintis džiaugsmais ir rūpesčiais – tame mūsų stiprybė.
Gerų, įspūdingų, optimistiškų, atsinaujinimo 2020-ųjų!!!!

Jolita Steponaitienė
Lietuvos bibliotekininkų draugijos pirmininkė

This entry was posted in Be kategorijos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *