LNB mokymai „Kaip sudominti paauglį knyga?“

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka (LNB) įgyvendina Skaitymo skatinimo programą 2019–2024 metams. Vienas jos tikslų – organizuoti kvalifikacijos tobulinimą, skirtą kultūros ir švietimo darbuotojams, dirbantiems su šia programa. Todėl Nacionalinė biblioteka nuolat rengia įvairius mokymus ir seminarus specialistams, dirbantiems vaikų ir paauglių ugdymo srityje.
Paauglių skaitymo skatinimo tema šiandieniame technologijų pasaulyje darosi vis opesnė, tačiau vis dar stokoja pakankamo dėmesio ir refleksijos. Nacionalinės bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamento specialistai maloniai kviečia visus, kuriems aktuali ši tematika, žiūrėti vaizdo mokymus „Kaip sudominti paauglį knyga?“. 
Plačiau žiūrėkite vaizdo įrašą po nuoroda 
Mokymai „Kaip sudominti paauglį knyga“ | IBBY Lietuva

IBBY (angl. International Board on Books for Young Peopleliet. Tarptautinė vaikų knygos taryba) 1992 m. pabaigoje buvo įkurtas Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos (IBBY) Lietuvos skyriusvykdantis tarptautinės asociacijos vykdomojo komiteto nutarimus, rekomendacijas, bendradarbiaujantis su kitų šalių IBBY skyriais.IBBY Lietuvos skyrius yra ne pelno siekianti visuomeninė organizacija, išlaikoma asociacijos narių, rėmėjų ir projektų vykdymui iš įvairių šaltinių gautomis lėšomis. IBBY Lietuvos skyrius, būdamas tarptautinės organizacijos padalinys, moka metinį tarptautinio nario mokestį.

This entry was posted in Be kategorijos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *